Medlemsbrev nr 7 – 2014

Svensk Midsommarafton fredag 20 juni kl 18 på Voksenåsen

Svensk Midsommarafton, en tradition med dans kring midsommarstång. Ingemar och Birgitta Ihlis leder musik och dans. Lek, tävlingar, glass och godispåse till barnen. Korv och läsk (brus) finns att köpa. Voksenåsens svenska Midsommarbuffé med många delikatesser serveras ved 19-tiden. Pris för medlem med kort kr 225 och övriga gäster kr 310. Underhållning och dans. Bordsreservation 22 81 15 43 eller 22 81 15 00.

I år dansar och leker vi inomhus p g a grävarbeten utomhus.

Ankomst och samling. Fredmans Bar är öppen Varmkorv och läsk (brus) kan köpas.

1800
Ingemar Ihlis samlar alla barn och vuxna och marscherar till den stora Gerhardsensalen.
Här står en liten symbolisk löv- och blomsterklädd majstång/midsommarstång.

Lek och dans.
Tävlingar i två lag – Norge – Sverige – avslutar med dragkamp.

ca. 1900
Glass (iskrem) och godispåsar som belöning efter tävlingar och dragkamp

Svensk Midsommarbuffé – reservera bord i matsalen – Telefon 22 81 15 43.
Mat och dryck betalas vid bordet, kr 225 medlemskort och övriga gäster kr 310.

ca. 2030
Musik, underhållning och Midsommardans i Fredmans Bar med Ingemar Ihlis och Genek m fl.

0030
Fredmans Bar stänger

Vi önskar en Glad och Trevlig Svensk Midsommarafton!

MARGARETAbladet Nr 2-2014
, det elektroniska bladet bifogas. Här har Norsk-Svensk Forening ett helsides uppslag, som berättar lite om programverksamheten. Och det finns mycket annat av intresse i bladet. Önskar du ett ex av bladet, ring Margaretakyrkans expedition, telefon 23 35 32 50 måndag-fredag kl 9 -12.

Styret tackar för god uppslutning till de nio programpunkterna det första halvåret och önskar en skön och solig sommar!
Kerstin Rådetorp/Birgitta Ennals/Anne Grethe Nilsen/Gerd Rosander/Elisabeth Solem