Medlemsbrev nr 7 – 2016

Norsk-svensk forening inviterer til paneldebatt med ambassadørene Anne Lund og Axel Wernhoff i den Svenske ambassadens residens den 27. september kl. 18.00.

Det vil bli servert svensk smørgåstårta og drikke. Medlemmer betaler kr. 150, og gjester kr. 250,-. Antall deltagere er dessverre begrenset til 65. Det er derfor nødvendig med påmelding. Det deles ut plasser etter «første man til mølla» prinsippet. Det er begrenset mulighet til å ta med gjester.

Påmelding til:

Anne-Grethe Nilsen, agnilsen@hotmail.no tlf. 97689248

Elisabeth Solem, elisabeth.solem@getmail.no tlf. 98464586

Møte med forfatter Herman Lindqvist den 6. november på Voksenåsen.

Forfatter Herman Lindqvist er vel kjent for alle og trenger ingen presentasjon. Herman Lindqvist er en kjent journalist, forfatter og tv-personlighet og kommer til Norge for å presentere sin nyeste bok De vilda Vasarna: en våldsam historia. Vi vil komme tilbake til detaljene rund dette programmet.

Jul på Voksenåsen. Styret vil sende ut mer informasjon om julens arrangement på Voksenåsen.

Svensk-norsk forening i Stockholm. Medlemmer som er i Stockholm onsdager i høst har mulighet til å delta som publikum ved innspilling av Skavlan. Kontakt: Inger Mørtstedt

Tlf. 0046 84118560 eller 0047 35974158. Mail: mv19847@tele2.se

Det er dessverre noen som ikke har betalt kontingent for 2016. Har dere glemt oss?

Vi håper at dere vil fortsette å være medlemmer i Norsk-svensk forening. Vårt nye styremedlem, Mette Spendrup, har fått i oppdrag å kontakte medlemmer som har utestående kontingent for 2016.

Vel møtt på høstens arrangementer! Styret