Invitasjon Herman Lindqvist presenterer sin seneste bok ”De vilda Vasarna – en våldsam historia”

Voksenåsen, søndag 6. November 2016 Kl. 12.30-14.30 Nordmarka buffé Kl. 14.30 Herman Lindqvist

Herman Lindqvist er en folkekjær forfatter, kåsør og journalist. Han har skrevet 60 bøker (!) hvorav de fleste med historisk tema. Herman Lindqvist kommer til Voksenåsen søndagen den 6. november og presenterer sin seneste bok, som kom ut den 31. august i år og har tittelen: «De ville Vasarna – en voldsom historie».

Her forteller han om kong Gustav Vasa og hans etterkommere og familien Vasas spennende kamp om makten hvor det i generasjoner dukker opp tegn på sinnslidelser, som iblant eksploderer i vold, iblant skaper kunst og innimellom fører til totalt sjelemørker. I dag er alle Europas kongehus i slekt med Gustav Vasa, også dronning Elizabeth av England og prins Oscar Carl Olof av Sverige. I Sverige kan titusentall av svensker regne seg som i slekt med Vasaætten. Herman Lindqvist selger og signerer bøker på Voksenåsen Presentasjonen på Voksenåsen den 6. november er et felles arrangement med Norsk-Svensk Forening.

Påmelding innen den 1. november.

Send mail til senter@voksenaasen.no (angi om du vil ha buffé)
eller gå inn på www.voksenaasen.no/arrangement
Pris (for medlemmer av Norsk-svensk forening i parentes):
Nordmarkabuffé 285.-(250.-); Herman Lindqvist 100.-(50.-);
pakkepris for begge 350.- (300.-);

Voksenåsen er Norges nasjonalgave til Sverige som takk for hjelpen under og straks etter 2. verdenskrig. Voksenåsen eies av det svenske kulturdepartementet og er et nordisk møtested – og et moderne hotell- og konferanseanlegg på 500 meters høyde, 20 minutter fra Oslo sentrum – med Sveriges beste utsikt!